Jazzt Vivaldi la Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiesti
 
ImpRoWien, ansamblul compus din Alexandru Marian (vioara I), Graţiela Aranyasi (vioara a II-a), Cătălina Filipescu (violă), Florian Cristian Dragomir (contrabas) şi Cristian Spătaru (pian) şi soprana Rodica Vică vă invită marţi, 9 noiembrie, de la ora 19.00, la Jazzt Vivaldi.
Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) şi 10 lei (elevi/studenti) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii şi online, pe filarmonicaploiesti.ro
Biletele virtuale, pentru vizionarea on-line a evenimentului, sunt disponibile aici: https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-jazzt-vivaldi-9-noiembrie-2021/
ATENŢIE!
În contextul cresterii incindenţei cazurilor de SARS-CoV-2, participarea la concertele Filarmonicii este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr.55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.
Concertul JAZZT Vivaldi se înscrie în tradiţia proiectelor asumate de către soprana Rodica Vică, solistă mereu în căutare de interpretări noi şi organizări stilistice inovatoare, bazate pe cercetări muzicale de actualitate. În muzica lui Antonio Vivaldi, improvizaţia este un element obligatoriu, iar viziunea oferită de acest proiect este de a reliefa această paralelă cu muzica jazz. Vivaldi este etalonul recurent, toate improvizaţiile în stilul celorlalţi compozitori fiind încadrate în muzica sa.
Din program: Antonio Vivaldi - Armatae face et anguibus - Juditha triumphans - Improvizaţii pe teme de Giuseppe Verdi; Vivaldi in Transilvania - Improvizaţii pe teme de Béla Bartók; Antonio Vivaldi - Sposa son disprezzata - Improvizaţii pe teme de Gustav Mahler; Carnevale di Vivaldi - Improvizaţii pe teme de Camille Saint-Saëns & Cristian Spătaru; Antonio Vivaldi - Gelido in ogni vena – Farnace - Improvizaţii pe teme de Astor Piazzolla; Antonio Vivaldi - La Follia - JazzT Variations; Antonio Vivaldi - In furore iustissimae irae - Improvizaţii pe teme de Igor Stravinsky; Astor Piazzolla - Primavera - Improvizaţii pe teme de Antonio Vivaldi; Antonio Vivaldi - Agitata da due venti – Griselda - Improvizaţii pe teme de George Enescu.
Detalii şi rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744.
 
Sursa:Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiesti