Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiesti. Program spectacole in perioada 11-17 octombrie 2021
În acest final de săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să vă descreţiţi frunţile urmărind o comedie irezistibilă ce are în prim-plan căsătoria dintre o tânără ce provine dintr-o familie de greci din vecinătatea Atenei şi un albanez, precum şi spectacole amuzante pentru copii, presărate cu aventuri fabuloase a căror esenţă ne hrăneşte imaginaţia.
Căluţul cocoşat - vineri, 15 octombrie, ora 18.00, sala Teatrului de Animaţie. Bazată pe basmele din folclorul siberian, „Căluţul cocoşat”, una dintre cele mai cunoscute povesti ruseşti, scrisă de Piotr Ersov în anul 1834, dezvăluie incredibilele aventuri prin care trece Ivanuşka alături de prietenul său de nădejde, Căluţul cocoşat.
Cuscrii din Tirana - sâmbătă, 16 octombrie, ora 18.30, şi duminică, 17 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Părinţii Lizei se bucură de o situaţie financiară privilegiată şi speră că fata lor, studentă la Londra, va găsi un soţ înstărit, însă aceasta soseşte acasă cu un tânăr plin de surprize neaşteptate.
Lampa lui Aladin - duminică, 17 octombrie, ora 12.00, sala Teatrului de Animaţie. Aladin, unul din eroii din faimoasele poveşti medievale arabe cunoscute drept cele „1001 de nopţi“, intră în posesia unei lămpi fermecate, cu ajutorul căreia poate obţine tot ceea ce doreşte. Drumul îi este însă presărat cu primejdii şi neprevăzut.
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774. Vă aşteptăm cu drag la teatru!
 
ATENTIE!
Stimaţi spectatori,
Având în vedere prevederile Hotărârii nr. 82/11.10.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, accesul publicului la spectacole Teatrului „Toma Caragiu” este permis până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu obligativitatea purtării măştii de protecţie, şi doar persoanelor care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv dovada că se află în perioadă cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.