Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti in perioada 27 septembrie - 3 octombrie 2021
Saptamana aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” va asteapta sa vizionati productii pentru copii, comedii spumoase, dar si o lectie de istorie care ne reaminteste despre sacrificiul si suferinta unor oameni ramasi, in mare parte, anonimi.
       Danila Prepeleac - vineri, 1 octombrie, ora 18.00, sala Teatrului de Animatie. Una dintre povestile care au incantat copilaria multor generatii, povestea lui Danila, ale carei origini se afla in folclorul romanesc, prezinta, intr-o maniera plina de umor, rolul experientei in viata omului. Neintrecut ghinionist si sarac lipit pamantului, Danila, poreclit Prepeleac, ne invita sa ii urmarim pataniile si transformarea vineri, 1 octombrie, de la ora 18.00, in sala Teatrului de Animatie.
       Ziua Recunostintei - vineri, 1 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol energic si antrenant perfect pentru a da startul sfarsitului de saptamana, Ziua Recunostintei vorbeste cu umor despre teatru dar, mai ales, despre acele adevaruri nevazute de dincolo de scena, atat de rar accesibile publicului larg.
       Despre mine, Stalin si alte cateva milioane de oameni - sambata, 2 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului de Animatie. Intr-un loc pustiu, cu o natura neinduratoare, au fost scrise paginile tragice ale unei istorii care nu trebuie uitata. Va invitam sa vizionati un spectacol inspirat din textele scriitorului rus Alexander Soljenitin, supravietuitor al Gulagului, in interpretarea si viziunea scenica a actorului Marian Despina.
       Pecetea fermecata - duminica, 3 octombrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animatie. Albusica, Scrob, Sisi de Migdale si toti prietenii lor abia asteapta sa le impartaseasca celor mici peripetiile lor, intr-un spectacol plin de culoare si umor despre o pecete capabila sa transforme in realitate orice dorinta a posesorului ei.
       Crima la Howard Johnson - duminica, 3 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Va invitam sa incheiati weekendul cu o portie de buna-dispozitie, urmarind un spectacol ce aduce in prim-plan un triunghi amoros ai carui protagonisti au parte de situatii inedite ce va vor aduce zambetul pe buze.
       Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole.
 
P.S.
Conform Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Ploieştiul se află acum în Scenariul Roşu, şi, astfel, pentru sălile de spectacole se aplică următoarele reguli:
„b) În localităţile unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, doar dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie;”
Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.
 Persoanele care nu îndeplinesc niciuna din condiţiile de mai sus au posibilitatea de a solicita rambursarea valorii biletelor pentru evenimente viitoare, achiziţionate înainte de declararea Ploieştiului în Scenariul Roşu. 
Toate persoanele participante la evenimentele teatrului au obligatia de a purta masca de protecţie şi de a păstra distanţarea socială pe întreaga durată a evenimentelor. 
Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare! 
Contact Agenţia Teatrală: 0244522774