Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti găzduieşte cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului-Concurs de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”
Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti găzduieşte, în perioada 8-9 octombrie, cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului-Concurs de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, eveniment organizat de către „Casa de Cultură I.L.Caragiale” a Municipiului Ploieşti.
Concurenţii vor urca pe scenă, vineri, 8 octombrie, începând cu ora 16.00, urmând ca sâmbătă, 9 octombrie, să aibă loc Gala Laureaţilor.
 
În ambele seri, vor evolua în recital nume consacrate ale muzicii folk:
- vineri, 8 octombrie: Grupul Harmonic, Victor Socaciu, Alexandra Uşurelu;
-sâmbătă, 9 octombrie: Grupul Fior, Daniel Iancu, Mircea Vintilă, Andrei Păunescu.
 
Eveniment reprezentativ pentru oraşul Ploieşti, „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre” a fost iniţiat în scopul readucerii muzicii folk în actualitate şi a încurajării tinerelor talentele.
 
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.
Costul unui bilet este de 25 de lei pentru câte o seară, iar pentru ambele seri, de 40 de lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, costul unui bilet este de 15 lei pentru câte o seară şi de 24 de lei pentru ambele seri.
 
Conform prevederilor Hotărârii nr.75/27.09.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, participarea la spectacole este permisă cu respectarea normelor în vigoare (detalii aici: http://www.teatruploiesti.ro/nou/index.php?page=stire&id=994)