„Garden Scene
 
„Garden Scene" din opera „Boris Godunov" – arr. Walter Hilgers de M. Mussorgsky, Concertul în re minor, op. 64, pentru vioară şi orchestră, de J. Sibelius şi Simfonia a V-a în mi minor, op. 64, de P.I. Ceaikovski compun programul concertului simfonic de joi, 30 septembrie, de la Filarmonică. La pupitrul dirijoral al orchrestrei simfonice ploieştene se va afla maestrul Walter Hilgers, iar solistă va fi violonista Valentina Sviatlovskaya-Prunaru.
 
Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) şi 10 lei (elevi/studenti) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii şi online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/concert/concert-simfonic-30-septembrie-2021/
 
Detalii şi rezervări la nr.de telefon: 0734.335.067
 
ATENŢIE! 
În contextul cresterii  incindenţei cazurilor de SARS-CoV-2, participarea la concertele Filarmonicii „Paul Constantinescu” , se va face în condiţii speciale. Astfel, în funcţie de momentul sosirii veţi fi conduşi de către voluntarii responsabili cu plasarea către locurile disponibile. Este obligatorie purtarea măştii de protecţie pe toată perioada derulării concertului. Pentru că incidenţa cumulată la 14 zile depăşeşte 3/1.000, prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV 2 nu mai vechi de 72 de ore, prezentarea rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid  pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore sau scanarea codului QR de pe certificatul verde digital sunt obligatorii.  Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm la concerte!
 
Sursa:Comunicat  Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiesti