Ocupa-ti locul. Programul Teatrului ”Toma Caragiu” Ploiesti din acest week-end
Săptămâna aceasta, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”: sâmbătă, universul fragil al menajeriei de sticlă se dezvăluie într-un spectacol reprezentativ pentru dramaturgia americană; duminică dimineaţă, vă invităm să vă recâştigaţi optimismul, reamintindu-vă o poveste dragă a copilăriei, în timp ce seara este rezervată unui spectacol care vorbeşte despre iubire, iluzii şi amăgirile îndrăgostiţilor. 
Menajeria de sticlă - sâmbătă, 18 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Menajeria de sticlă este o piesă cu un caracter profund autobiografic ce ne invită să păşim într-o Americă a anilor '30, în plină criză economică, în tinereţea lui Tom Lanier Williams (adevăratul nume al dramaturgului Tennessee Williams), o tinereţe marcată de revoltă, de nevoia de autocunoaştere, de iubire, de nevoia de libertate şi descoperire a vieţii sub toate aspectele ei.
Fata moşului şi fata babei - duminică, 19 septembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animaţie. Un spectacol vesel şi antrenant, ce beneficiază de o viziune scenică fidelă folclorului românesc, Fata moşului şi fata babei, una dintre poveştile nemuritoare ale lui Ion Creangă, ne învaţă că orice faptă îşi are răsplata, iar cei cu sufletul bun, cinstiţi şi curajoşi au întotdeauna de câştigat.
A 12-a noapte - duminică, 19 septembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O adaptare în cheie modernă a piesei lui William Shakespeare, A 12-a noapte se bazează pe ambiguitatea identităţii unor personaje, rezultând un text la graniţa dintre comedie şi dramă, în care amestecul de veselie şi melancolie se întrepătrunde cu quiproquo-uri şi travestiuri.
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secţiunea Program spectacole.
Vă aşteptăm cu drag la teatru!