Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” .23-29 august 2021
Teatrul ”Toma Caragiu” vă invită să urmăriţi, în acest sfârşit de săptămână, spectacole ce se vor desfăşura în sălile de teatru, precum şi evenimente în aer liber.
Artiştii Teatrului de Revistă au pregătit o frumoasă întâlnire cu muzica şi umorul, într-un spectacol-concert vibrant şi plin de culoare. Aventuri captivante îi aşteaptă pe cei mici: talentaţii cântăreţi din Bremen şi legendarul Gulliver ne vor istorisi întâmplările care i-au făcut celebri.
Gulliver în ţara lui Lilliput - duminică, 29 august, ora 11.00, sala Teatrului de Animaţie. O reinterpretare în cheie umoristică a primei părţi din celebra scriere a lui Jonathan Swift, spectacolul „Gulliver în ţara lui Lilliput” prezintă uimitoarea poveste a doctorului Gulliver, care, în urma unui naufragiu, ajunge pe ţărmul insulei Lilliput, un regat minuscul, locuit de oameni de înălţimea unui deget.
Majestic Estival - duminică, 29 august, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult decât oricând, de artă şi de fantezie, acest spectacol dinamic, presărat cu scenete cu un umor bine calibrat, le va insufla celor prezenţi energie pozitivă, dar şi un strop de nostalgie.
În cadrul evenimentului „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, organizat de Primăria Municipiului Ploieşti, vă invităm sâmbătă, 28 august, de la ora 10.00, să urmăriţi o reprezentaţie a producţiei „Cântăreţii din Bremen”, iar de la ora 19.30, artişti ai Secţiei Teatrul de Revistă Majestic vă dau întâlnire la spectacolul „Majestic Estival”.
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secţiunea Program spectacole. Vă aşteptăm cu drag la teatru!