Programul  Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti.16-22 august 2021
 In acest sfarsit de saptamana, Teatrul „Toma Caragiu” este alaturi de publicul de toate varstele, atat in salile de spectacol, cat si in spatii neconventionale, asteptandu-va sa urmariti productii care va vor binedispune si va vor purta in lumea moravurilor politice mereu actuale. Copiii sunt invitati sa paseasca in lumea fermecata a basmelor, unde vor lua parte la aventuri fascinante.
     Pecetea fermecata - vineri, 20 august, ora 18.30, Parcul Memorial Constantin Stere Bucov. Albusica, Scrob, Sisi de Migdale si toti prietenii lor abia asteapta sa va cunoasca si sa va impartaseasca secretele unui obiect cu puteri magice, intr-un spectacol plin de culoare, din care nu vor lipsi energia pozitiva, intorsaturile de situatie si umorul.
     In cea de-a doua saptamana din cadrul evenimentului „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, organizat de Primaria Municipiului Ploiesti, va invitam sambata, 21 august, de la ora 10.00, sa urmariti o reprezentatie a productiei Pecetea fermecata, iar de la ora 19.30, artisti ai Sectiei Teatrul de Revista Majestic va dau intalnire la un spectacol-concert in care ritmuri pline de energie se intrepatrund cu acorduri melancolice si cu scenete umoristice.
     Omul care a vazut moartea - sambata, 21 august, ora 18.30, si duminica, 22 august, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O comedie publicata in anul 1928 care starneste si astazi interesul publicului, parand rupta din realitatea imediata. Un vagabond salvat de la moarte reuseste sa-l impuna pe binefacatorul sau drept favorit intre candidatii la postul de primar al orasului.
     Motanul incaltat - duminica, 22 august, ora 11.00, sala Teatrului de Animatie. Un motan extraordinar isi conduce stapanul spre izbâanda dorita, invatandu-ne pe toti ca istetimea, curajul si increderea in fortele proprii pot ajuta pe oricine sa-si indeplineasca visurile.
     Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, sectiunea Program spectacole. 
Va asteptam cu drag la teatru!