Festivalul de Arte / Festival 4 Arts 2021 .Concert Extraordinar final de Masterclass Pian, 02-08 august2021

După o săptămână intensă de studiu şi cursuri, dar şi de relaxare şi voie bună, vă aşteptăm la un Concert Extraordinar de final de Masterclass Pian, vineri, 6 august, ora 19:00, la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina. Concertul va fi precedat de vernisajul cursanţilor la Masterclass Arte Plastice, susţinut de profesor Maria Poştea, în foaierul Casei de Cultură, la ora 17:30. La ora 18:00, publicul este invitat în sala de spectacole pentru Festivitatea de Premiere a Concursului Internaţional de Creaţie şi Interpretare, Ediţia a II-a, care a avut loc în perioada 8-16 iulie 2021. Câştigătorii, scriitori şi tineri interpreţi, vor recita poezii sau interpreta monologuri cu care au cucerit Juriile.

Sâmbătă, 7 august, ora 16:00, în aceeaşi locaţie şi cu aceiaşi tineri muzicieni, va avea loc Recitalul de Gală, care va încheia seriile de Masterclass ale Festivalului de Arte 2021.

Cursurile au fost susţinute în prestigioasa instituţie câmpineană, Casa de Cultură „Geo Bogza”. Paşol Music Studio SRL a pus la dispoziţie trei piane aduse din Bucureşti special pentru acest eveniment, dintre care unul este pian de concert. Cursanţii vin din Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Păuleşti, Valea Doftanei şi Câmpina.

Programul cuprinde lucrări ale compozitorilor: J.S. Bach, L. van Beethoven, J. Brahms, F. Liszt, F. Chopin, S. Rachmaninov, M. Glinka şi G. Enescu.

Publicul va avea plăcerea să îi audieze pe înşişi maeştrii îndrumători ai Masterclass-ului Pian – Mădălina Paşol şi Toma Popovici.

Concertul Extraordinar şi Recitalul de Gală vor încheia seria concertelor Festivalului de Arte 2021 – Masterclasses, care a cuprins patru serii de câte o săptămână. În această perioadă, participanţii au fost îndrumaţi de profesori de mare valoare, cu specializări în cele 4 arte: muzică, arte plastice, teatru şi creaţie literară.

Suntem recunoscători şi mulţumim partenerilor Festivalului de Arte - Casa de Cultură „Geo Bogza” şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Câmpina şi, în egală măsură, partenerilor media, în special Radio România Muzical care ne-au susţinut prin mediatizarea evenimentelor de-a lungul întregului eveniment artistic.

Intrarea la concert şi recital este liberă, în limita locurilor disponibile în starea de alertă. Detalii şi rezervări de locuri: