Ocupa-ti locul.Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”  in perioada 26 iulie – 01 august 2021

Saptamana aceasta, descoperim povestile oamenilor care au facut cunostinta cu asprimea regimului Stalinist, in spectacolul „Despre mine, Stalin si alte cateva milioane de oameni”, apoi ne intalnim cu Peni si Lykourgos, un cuplu bogat din centrul Greciei, pentru a asista la nunta comica a fiicei lor care se intoarce acasa cu un baiat modest, considerat, in mod eronat, a fi un lord englez, in productia „Cuscrii din Tirana”.

„Despre mine, Stalin si alte cateva milioane de oameni” - sambata, 31 iulie, de la ora 18:30, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Dincolo de nametii de zapada si sarma ghimpata ce inconjoara inchisorile detinutilor politici se ascund povestile cutremuratoare ale putinilor supravietuitori. Spectacol-recital cu Marian Despina.

„Cuscrii din Tirana” - duminica, 1 august, de ora 18:30, in sala Teatrului Toma Caragiu. O familie instarita de greci se pregateste pentru nunta fiicei lor cu un tanar a carui origine este considerata, in mod gresit, a fi de vita nobila. Regia: Dragos Campan; Distributia: Cristina Moldoveanu, Ilie Galea, Theodora Sandu, Otilia Patrascu, Adrian Ancuta, Iuliu Galea, Dragos Campan, Karl Baker, Ioana Farcas.

Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Sursa:http://www.teatruploiesti.ro/