HORAŢIU MĂLĂELE PREGĂTEŞTE PUBLICULUI SPECTATOR  O NOUĂ DOZĂ DE RÂS „EDIŢIE SPECIALĂ MUNCITOREASCĂ”,  PE 23 AUGUST, LA GRĂDINA DE VARĂ HERĂSTRĂU

Cu ironie, profunzime şi umor, artiştii Horaţiu Mălăele, Bogdan Mălăele şi Radu Captari invită publicul bucureştean pe 23 august, la Grădina de Vară Herăstrău, începând cu ora 20:00, la spectacolul „Ediţie Specială Muncitorească”.

Ziua Naţională” din „Epoca de Aur”, pe care românii o sărbătoreau cu mult fast prin parade şi demonstraţii ale oamenilor muncii, cântece pioniereşti, marşuri militare sau spectacole omagiale, este pusă sub semnul unei veritabile parodii la adresa comunismului sau a oricărei forme de totalitarism din viaţa noastră.

Maestrul Horaţiu Mălăele va face o nouă demonstraţie de virtuozitate alături de fiul său, Bogdan Mălăele şi de muzicianul Radu Captari. Artiştii abordează în spectacol teme variate dintr-o perspectivă satirică, presărate cu momente de improvizaţie, dialoguri sau monologuri surprinzătoare, intersectate cu melodii şi refrene comuniste ale căror mesaje au rămas încă vii.

Pe scurt, un act artistic ce va dovedi, promit organizatorii, că nu poţi să nu îl iubeşti pe Horaţiu Mălăele atunci când metamorfozele scenice comunică simple adevăruri.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online de pe Ticketnet.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro, Mystage.ro şi Entertix.ro.