Bogdan Farcas, actor al Teatrului „Toma Caragiu”, a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor in rol principal”. Sa-l votam la Gala  Premiilor UNITER
 
Luni, 19 iulie, de la ora 21.00, in Sala Mare a Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti se va desfasura cea de-a 29-a editie a Galei Premiilor UNITER. 
Pana cand plicurile vor fi deschise si vom afla castigatorii fiecarei categorii, publicul isi poate sustine favoritii pe site-ul UNITER. 
Bogdan Farcas, actor al Teatrului „Toma Caragiu”, a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor in rol principal” in cadrul editiei din acest an a Galei, pentru rolul „Titta Nane” din spectacolul „Galcevile din Chioggia”, regia Vlad Trifas. Il puteti vota pe Bogdan accesand link-ul https://www.uniter.ro/pariul-publicului-la-gala-premiilor....
Pentru cei care doresc sa participe la evenimentul de acordare a premiilor, biletele au fost puse deja in vanzare, online pe www.mystage.ro si la casa de bilete centralizata a Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti.
 
Sursa:Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiesti