Recital de poezie si jazz  la Filarmonica ”Paul Constantinescu” Ploiesti
Filarmonica ploieşteană vă invită vineri, 4 iunie, de la ora 19.00, la recitalul extraordinar de poezie şi jazz “Te-ai gândit vreodată”, pentru a trăi împreună un moment artistic de înaltă clasă printr-un recital mărturisire a doi valoroşi artişti, despre iubire pentru poezie şi muzică, oameni şi viaţă.
 
“Te-ai gândit vreodată?” îi aduce în prim plan pe actriţa româno-canadiană Claudia Motea, în calitate de autoare şi interpretă a poemelor alese pentru recital şi Lucian Sabados, în calitate de pianist de jazz dar şi de autor al aranjamentelor muzicale, al conceptului de spectacol şi al regiei acestuia. Poemele alese fac parte din volumul de poezie Preludii în Cetatea Soarelui (Libris Editorial) al Claudiei Motea, volum lansat, de altfel, în anul 2018 şi în Teatrul Maria Filotti din Brăila, dar şi la cele mai prestigioase târguri de carte din ţară şi de peste hotare – Salon du livre Paris, Leipzig Buchmesse, Madrid, Torino, Zurich, Beijing, Los Angeles.
 
Concertul se va desfăşura cu public. Biletele, în valoare de 25 lei (acces general) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii şi online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/concert/recital-de-poezie-si-jazz-te-ai-gandit-vreodata-4-iunie-2021/
 
 
Detalii şi rezervări la numarul de telefon:0734.335.067