Concert simfonic (on-line) la Filarmonica ”Paul Constantinescu ” Ploiesti
 

Concertele cu public ale Filarmonicii "Paul Constantinescu" au fost suspendate, în această perioadă, în conformitate cu Hotărârea nr. 27/03.04.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Evenimentele vor putea fi urmărite online, pe platforma Virtual Concert Hall, unde vă aşteptăm atât cu concerte live cât şi cu înregistrări ale celor mai frumoase spectacole desfăşurate de-a lungul timpului.

Orchestra simfonică ploieşteană, avându-l la pupitrul dirijoral pe Bogdan Vodă şi solist pe violonistul Gabriel Croitoru, vă aşteaptă joi, 8 aprilie 2021, de la ora 19.00, la un nou concert de excepţie, eveniment care va putea fi urmărit exclusiv pe Virtual Concert Hall. Programul cuprinde Serenada pentru orchestră de coarde, op. 20, de E. Elgar, Concertul în Do major, Hob. VIIa:1 pentru vioară şi orchestră, de J. Haydn şi Simfonia nr. 29 în La major, K.V. 201, de W. A. Mozart.

Biletele virtuale, pentru a putea urmări integral reprezentanţia pot fi achiziţionate de aici : https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-simfonic-8-aprilie-2021-stagiunea-68/