Teatrul ”Toma Caragiu ” Ploiesti . Programul spectacolelor din perioada 25-31 ianuarie 2021
Saptamana aceasta, va invitam sa vizionati doua comedii captivante, bazate pe relatia dinamica dintre personaje si dialoguri menite sa genereze hohote de ras, dar si o poveste simpatica pentru copii despre un companion felin cu puteri fantastice.
- Arta, vineri, 29 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Atunci cand un iubitor de arta cumpara ceea ce este la urma urmei un simplu tablou alb pentru o suma exorbitanta, cel mai bun prieten al sau o ia razna. Un al treilea prieten se gaseste prins la mijloc intre cei doi, intr-un spectacol care uimeste prin luciditate si umor. O productie a Teatrului Bulandra Bucuresti; Regia: Cristi Juncu; Distributia: Vlad Zamfirescu, Serban Pavlu, Gheorghe Ifrim.
- Sorry Charlie, week-end-ul acesta, 30 si 31 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Un cuplu atipic, dar simpatic, se gaseste intr-o incurcatura ce pare, la prima vedere, fara scapare: planul lor de a fura un diamant valoros este dat peste cap de un alt cuplu care, asemenea lor, isi doreste sa puna mana pe bijuterie. Regia: Dragos Campan; Distributia: George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Cosmin Sofron, Dana Vulc, Robert Oprea.
- Motanul incaltat, duminica, 31 ianuarie, de la ora 10:30 si de la 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Fiul cel tanar al morarului se alege cu un motan drept mostenire, dar ghinionul lui se transforma in noroc cand descopera puterile companionului sau felin, care il ajuta sa-si implineasca toate dorintele. Regia: Mihai Androne; Distributia: Diana Uta, Adrian Georgescu, Lucian Orbean, Ioana Rosu, Nelu Neagoe, Paul Niculae, Lizica Sterea, Catalin Radulescu.
Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.