Spectacolele ”Teatrului Toma Caragiu” Ploiesti in perioada 18 – 24 ianuarie
Saptamana aceasta, va invitam sa vizionati un spectacol bazat pe comicul de situatie si de limbaj, ce are la baza un text contemporan al dramaturgului american Troy Shearer si o poveste fantastica ce ii va purta pe copii in minunata lume a celor 1001 si una de nopti.
 
- Sorry Charlie, week-end-ul acesta, 23 si 24 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Charlie Fisher, impreuna cu gratioasa lui sotie si complice, pun la cale o spargere pentru a se imbogati rapid, insa diamantul pe care vor sa-l fure este dorit de alte personaje ce isi fac aparitia in mod neasteptat in aceeasi seara in care cuplul premediteaza jaful. Regia: Dragos Campan; Distributia: George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Cosmin Sofron, Dana Vulc, Robert Oprea.
- Califul Barza, duminica, 24 ianuarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Califul Rasid si Vizirul Mansor, transformati de maleficul vrajitor Kasnur in berze, incearca sa sfarame vraja cu ajutorul unei printese pentru a isi recapata infatisarea umana. Regia: Oana Leahu; Distributia: Ana Maria Orbean, Diana Uta, Ioana Rosu, Lacramioara Bradoschi, Lizica Sterea, Lucian Orbean, Nelu Neagoe, Paul Niculae.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.
 
Sursa:Teatrul ”Toma Caragiu ” Ploiesti