Programul Teatrului” Toma Caragiu” Ploieşti, săptămâna aceasta
Săptămâna aceasta personajele ne călăuzesc în lumea poveştilor. Plini de haz şi debordanţi de energie, doi tineri mai mult sau mai puţin dornici de a se căsători ne prezintă harababură creată de familie în încercarea de a găsi un soţ mai de seamă în spectacolul Căsătoria. Apoi facem un salt din suprarealism în „realismul” cotidian şi pătrundem în universul unei lumi contemporane unde Omul care a văzut moartea, cu un caracter moralizator, ne arată cum un gest altruist te poate propulsa în campania electorală. Iar în final, în mod neprevăzut, doctorul Gulliver face o descoperire captivantă, misterioasă şi fantastică insula Lilliput.
- Omul care a văzut moartea, sâmbăta aceasta, 17 octombrie, de la ora 19:00, în sala Teatrului Toma Caragiu. După ce salvează un vagabond de la înec şi îl primeşte la el în casă, Alexandru Filimon, candidat pentru postul de primar al oraşului, devine favoritul alegătorilor. Vagabondul, obraznic şi oportunist, profita de situaţia favorabilă pentru a obţine cât mai multe de la Filimon. Îmbrăcat, hrănit, el vrea tot mai mult, ba chiar îi cere fiică de nevastă. Însă calvarul nu se termină aici, Filimon este presat să renunţe la candidatură pentru a salva logodna fiicei sale.
- Căsătoria, duminica aceasta, 18 octombrie, de la ora 19:00, în sala Teatrului Toma Caragiu. Peţitoarea Fiokla Ivanovna da de veste că tânără şi frumoasă Agafia Tihonovna doreşte să se căsătorească. Printre pretendenţi, înstăriţi şi insipizi, se numără şi Ivan Kuzmici, un tânăr imatur, mult prea nehotărât, care o place, dar timiditatea îl dă înapoi. Însă, la intervenţia binevoitoare a prietenului său, totul scapa de sub control. Între indecizii şi dorinţe materialiste un lucru este cert, Agafia Tihonovna trebuie să se căsătorească.
- Gulliver în ţara lui Lilliput, duminica aceasta, 18 octombrie, de la ora 10:30 şi de la ora 12:00, în curtea Teatrului de Animaţie Imaginario. Doctorul Gulliver, în urma unui naufragiu, pătrunde în mod neaşteptat într-un tărâm fantastic, misterioasa insulă Lilliput, locuită de oameni minusculi. O nouă lume unde îl aşteaptă o serie de întâmplări hazlii.
Vă aşteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.
 
Sursa:Comunicat Teatrul ”Toma Caragiu ” Ploiesti