Stagiunea „Prologul festivalului” 2020–2021  .CONCERT EXTRAORDINAR .MAYUMI SAKAMOTO soprană (Japonia), ,CLAUDIA CODREANU mezzosoprană si INNA ONCESCU pian
Festivalul de Arte (Festival 4 Arts) împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina organizează sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 17:00, în sala mare a prestigioasei instituţii câmpinene, deschiderea celei de a treia stagiuni de concerte şi recitaluri, intitulată „Prologul festivalului”, printr-un concert extraordinar susţinut de mezzosoprana Claudia Codreanu şi de pianista Inna Oncescu, având-o ca invitat de onoare pe soprana japoneză Mayumi Sakamoto. Programul celor trei muziciene va oferi publicului pagini camerale şi de operă din creaţia compozitorilor Ludwig van Beethoven, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Robert Schumann, Johannes Brahms, Franz Liszt, Jacques Offenbach, Leo Delibes şi Richard Strauss, într-o bogăţie stilistică şi timbrală care va cuceri, cu siguranţă, audienţa. 
      Evenimentul se va încheia în mod festiv, cu premierea laureaţilor primei ediţii a Concursului de Poezie, organizat online de către Festivalul de Arte (Festival 4 Arts) în perioada 1 august – 15 septembrie 2020. Premiile vor fi înmânate celor prezenţi de către Preşedintele Juriului, scriitorul Florin Dochia.
     Aşadar, vă aşteptăm la deschiderea stagiunii 2020-2021 a Festivalului de Arte de la Câmpina într-o lumină de toamnă aurie, într-un cadru deosebit de primitor, dar în care vom respecta toate regulile impuse de situaţia momentului. 
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în starea de alertă, cu rezervare obligatorie pe pagina de Facebook a evenimentului  https://www.facebook.com/events/455585938699950/ sau la email: festivaluldearte@gmail.com.
Sursa:Comunicat Festivalul de Arte