Teatrul ”Toma Caragiu ” Ploiesti . Programul spectacolelor  in perioada 31 august – 6 septembrie
 
Primele spectacole din luna septembrie ne invita sa calatorim peste mari si tari si sa descoperim oameni noi si obiceiuri impregnate de specificul local, dar care fac trimitere si la trasaturi ce pot fi intalnite oriunde.
     Mai intai, vom face o oprire in fascinantul New York, unde o vom cunoste pe Alice, proprietara unui apartament de sase camere, „stirista” la un post TV, si pe prietenele ei, invitate sa petreaca impreuna o seara „intre fete”, avand drept pretext participarea la un joc de societate. Viata linistita a protagonistei este perturbata de aparitia Laurei, una dintre amicele ei, care sufera in urma recentei despartiri de sot. Alice, marinimoasa, ii propune acesteia sa locuiasca la ea, insa curand va descoperi ca noua colega este o maniaca a ordinii, curateniei si o impatimita a bucatariei de inalta clasa. „Ce vor fetele”, o comedie dupa un text scris de Neil Simon, sambata si duminica, de la ora 19.00, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario, Bd. Independentei, nr.14.
     Duminica, de la ora 10.30, cei mai mici spectatori, capitani ai propriului „echipaj” familial, sunt asteptati sa navigheze spre aceeasi adresa pentru a se intalni cu micutii locuitori ai unui regat fantastic si cu „uriasul” lor vizitator, in spectacolul „Gulliver in tara lui Lilliput”, o reinterpretare in cheie umoristica a primei parti a celebrei scrieri a lui Jonathan Swift.
     Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.
Spectacolele vor avea loc in aer liber,in curtea Teatrului Imaginario