Teatrul
 
Incepand de luni,actorii Teatrului ”Toma Caragiu ”  Ploiesti vor relua spectacolele in aer liber.
 
Potrivit www.prahovabusiness.ro ,Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti ne dă o veste extraordinară: este gata pentru organizarea unor spectacole în aer liber. Simplu şi frumos: pentru că avem nevoie de CULTURĂ, pentru că teatrul e aici mereu, în viaţa noastră!
 
În acest context cu totul special, curtea Teatrului „Imaginario” de pe Bulevardul Independenţei a fost amenajată conform normelor şi regulilor de distanţare socială, iar aici vor putea viziona spectacolele aproximativ 30-35 de spectatori.
 
Mai mult, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, personajele din universul Teatrului de Animatie Imaginario pornesc într-o călătorie menită să aducă zâmbete şi voie bună în tot Ploieştiul.
 
Conducerea teatrului anunţă că, începând cu ora 11:00, vă puteţi întâlni pe străzile oraşului, într-un decor de poveste, cu cei mai îndrăgiţi eroi din spectacolele Teatrului Imaginario, aflaţi la bordul caravanei multicolore care răspândește muzică și veselie!
 
 
Caravana va putea fi văzută prin oraş, în ziua de 1 iunie în 2 intervale orare 11.00-13.00 şi ora 17.00-19.00 pe traseul: Teatrul Toma Caragiu (sala mare) – Gara de Sud – B-dul Republicii- Mc Donald’s Nord- Zona Castor- Şoseaua Vestului – Gara de Sud – B-dul Mărăşeşti- Cartier Mihai Bravu – Teatrul Toma Caragiu.
 
 
Foto:Teatrul ”Toma Caragiu ”Ploiesti