Actorii Teatrului  Imaginario  Ploiesti prezinta ,maine 14 aprilie 2020, spectacolul „Jungla - Invitatie la Joc si Joaca”
TEATRUL MEREU APROAPE
 
Educatia Timpurie poate fi realizata si prin mijloacele teatrului. Spectacolul „Jungla” a fost special conceput pentru copiii de pana la sase ani, pentru a valoriza capacitatea si potentialul copiilor de a se implica, de a participa si de a invata prin interactiuni. Un spectacol plin de energie si bucurie pentru cei mai mici dintre spectatori.
 
Ioana Rosu, Lizica Sterea si Diana Uta, actrite ale Teatrului de Animatie pentru copii si tineret IMAGINARIO, se reunesc pentru a ne prezenta, intr-o maniera jucausa, o parte dintre animalele pe care le poti intalni intr-o jungla si in apropirea ei. Papagali, furnici, maimute si multe alte vietuitoare, iar la final, invitatii surpriza - 10 negri mititei, toti isi fac aparitia in aceasta piesa de teatru cu papusi, pusa in scena acasa, pentru a va amuza si inspira.
 
„Jungla - Invitatie la Joc si Joaca”, maine (14 aprilie 2020 ) de la ora 11.00, pe pagina de facebook : https://www.facebook.com/teatrultomacaragiu/
Va asteptam sa ne jucam si sa invatam impreuna!