Un tânăr pasionat de poezie, din Ploieşti, vrea să ajute bătrânii izolaţi în case din cauza Coronavirusului

Un tânăr pasionat de poezie, din Ploieşti, îndeamnă la unitate în aceste timpuri parcă tot mai învinse de virusul Corona.

Georgian Ghiţă, pe numele său, a creat un afiş şi solicită ca cei de teapa lui să-l lipească pe uşa scării de bloc a fiecăruia, venind astfel în ajutorul bătrânilor care stau izolaţi în casă.

Despre ce este vorba…

„Fiecare om poate deveni pasionat de poezie, fiindcă însăşi viaţa este o poezie. Astfel, fii unul/una dintre cei/cele care vin în sprijinul persoanelor afectate sau speriate de Coronavirus/COVID-19. Tipăreşte acest afiş, lipşte-l pe uşa scării tale de bloc, nu rămâne nepăsător/e în această perioadă sensibilă şi implică-te în ajutorarea persoanelor vârstnice, predispuse la îmbolnăvire.

Sistemul este unul simplu pentru seniori.

Esenţial este să vă gândiţi bine la ceea ce aveţi nevoie, întocmind o listă. Apoi sunaţi la numărul/e de pe afişul de la scara blocului, iar un/o voluntar/ă va cumpăra alimentele dorite.

Livrarea este gratuită, direct la uşa dumneavoastră, singurul lucru pe care trebuie să îl faceţi, este să plătiţi alimentele.” scrie Georgian pe site-ul său www.arta-lirica.blogspot.ro.

Prin dragoste, prin sentiment,

prin această fereastră a legii ne uităm

şi noi cu colţul inimii noastre.”

– NICHITA STĂNESCU –

Sursa:stirileproprahova.ro