Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!,o comedie excepţională pe scena Casei de Cultura Ploiesti

Teatrul Elisabeta din Bucureşti revine la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti cu o comedie excepţională, aplaudată îndelung pe scenele teatrelor din ţară – este vorba despre „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, în regia lui Şerban Puiu. Spectacolul îi aduce pe aceeaşi scenă pe actorii Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimişi, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Marcelo Cobzariu.

                Succesul anticipat încă de la premieră, când biletele s-au vândut în mai puţin de 24 de ore, se confirmă acum şi în ţară, unde sălile se umplu de spectatori dornici să râdă. Şi cum ai putea să nu râzi, când vezi întâmplările prin care trec personajele? Un soţ plănuieşte să-şi petreacă weekend-ul cu amanta, profitând că soţia urmează să plece. Lucrurile încep să se complice în momentul în care soţia nu mai pleacă... dar amanta este deja pe drum! Aşa că soţul se foloseşte de prietenul cel mai bun şi de prezenţa unei bucătărese, care nici ea nu mai ştie ce rol trebuie să interpreteze – cel de bucătăreasă sau cel de amantă? Planul iniţial este abandonat, încurcăturile iau amploare şi nimeni nu înţelege cine este cu cine... Publicului ploieştean i se promite, astfel, o seară relaxantă şi plină de hohote de râs.

                Spectacolul va avea loc în data de sâmbătă, 7 Decembrie, ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti. Biletele sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro şi pe www.Bilet.ro