CLUBUL COPIILOR CÂMPINA lansează tinere talente în pregătirea Festivalului de Arte 2020

Stagiunea „Prologul festivalului” 2019-2020 - Recital 2

CLUBUL COPIILOR CÂMPINA lansează tinere talente în pregătirea Festivalului de Arte 2020

Spectacolul „Micii Artişti” susţinut de copiii si profesorii lor

ALINA BOTOACĂ, RUXANDRA BREZEANU

şi

Expoziţia „Culorile toamnei în ochi de copil” cu

lucrările copiilor coordonaţi de Prof. LUCIA POPA

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, orele 16:30, la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, Festivalul de Arte vă invită la cel de-al doilea recital, cu vernisaj, al stagiunii „Prologul festivalului 2019-2020”, susţinut în cea mai mare parte de Clubul Copiilor Câmpina, partener, cu scopul de a stimula tinerele talente locale şi de a îmbogăţi sfera celor care beneficiază de evenimentele create sub egida festivalului.

Expoziţia de pictură „Culorile toamnei în ochi de copil” cuprinde lucrări realizate de copiii coordonaţi de prof. Popa Lucia. În continuarea vernisajului, la ora 17:00, Clubul Copiilor Câmpina oferă spectacolul „Micii Artişti” susţinut de copii, solişti de muzică populară şi uşoară, de grupul de muzică populară „Muguraşi de primăvară” şi de profesorii îndrumători Alina Botoacă şi Ruxandra Brezeanu, cărora li se alătură doi tineri violonişti, elevi ai Colegiului Naţional de Muzică „George Enescu” Bucureşti, acompaniaţi de doamna prof. dr. Diana Spânu-Dănilă, interpretând piese de o mare popularitate.

Evenimentul este organizat de doamna Dumitra Cavaleru, Director al Clubului Copiilor Câmpina, alături de echipa profesorilor participanţi, în strânsă colaborare cu organizatorii Festivalului de Arte şi cu Casa de Cultură „Geo Bogza”.

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro, la adresa https://www.bilete.ro/prologul-festivalului/. Pentru seniorii cu vârsta peste 60 ani şi copiii cu vârsta sub 16 ani accesul este liber.