Comedia “Boeing Boeing” vine la Ploiesti
 
Teatrul Elisabeta prezinta la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti exceptionala comedie “Boeing Boeing”! Vino si tu sambata, 12 Octombrie 2019, la ora 18:00!
 
Autor: Marc Camoletti
Regie: Serban Puiu
Scenografie: Irina Chirila
Costume: Adina Buzatu
Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
Decor: Irina Chirila
Design, sunet si lumini: Tom Brandus
Tip spectacol: comedie
Durata: 3h (fara pauza)
Distributie:
Arhitectul Bernard: Andreas Petrescu
Robert, prietenul arhitectului: Lucian Ghimisi
Manajera Bertha: Anca Sigartau
Stewardesa israeliana: Alexandra Velniciuc
Stewardesa rusoaica: Raluca Ghervan
Stewardesa romanca: Dana Marineci
Steward: Iulian Balan
 
Pret Bilet: 50/60/70 lei
 
 
Sinopsis
Comedia “Boeing Boeing” a intrat in cea de-a saptea stagiune, fiind vizionata de la premiera si pana in prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, comedia “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial.
 
Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca, un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa, cele 3 logodnice stewardese. Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.
 
Partener media al spectacolului : www.infoploiesticity.ro