Profesoara Claudia Tănase îşi va lansa a doua carte

Ploieşteanca Claudia Tănase este profesoară, artistă şi scriitoare.

Pentru ceio care nu o cunosc, Claudia este din Ploieşti, este absolventă a Facultăţii de Istorie şi Arheologie şi un suflet sensibil şi înclinat spre meditaţie şi filosofie.

În urmă cu aproximativ 3 ani a lansat prima sa carte “Între cer şi pământ “, “o carte de cugete nemângâiate, care aşteaptă mângâierea raţiunii şi a sufletului”, aşa cum a declarat autoarea pentru Telegrama.ro.

Prima carte lansată  'Între cer şi pământ " a fost o carte în care am încercat să prezint cu un ochi telefonic asemenea picturii lui Ţuculescu ce se află între cer şi pământ. Despre apariţia ei deja am vorbit în 3 emisiuni tv.” a declarat pentru Info Ploieşti City, declarat Claudia Tănase.

Luna aceasta îşi lansează al 2 lea volum.

“Pe 17 mai, la ora 16.30, La Galeria de Artă în Ploieşti voi lansa a doua carte "Un altfel de răspuns al timpului asupra vieţii."

Este o carte pe care o dedic celor care încearcă să descopere ce se poate afla dincolo de singurătăţile lor, de iubirile şi suferinţele acestora, în condiţiile în care, într-un moment de singurătate Dumnezeu a oferit un răspuns timpului în singurătatea Lui realizând vieţile noastre pe care El le-a cuprins în palmă lui divină. Filosofia este medicina subtilă a fiinţei umane. Cartea ce urmează să o lansez apare ca răspuns al unui timp în care cezarismul liturgic al clipei aşteaptă mângâierea sensului nemângâiatelor noastre singurătăţi, vieţi. Prima lecţie de filosofie pe care Mozzart o oferă este ca muzica lui este tristă iar tristeţea lui poate fi întâlnită la oricine. A doua lecţie de filosofie ce o oferă Mozzart constă în faptul că, tristeţea este frumoasă şi nu poate fi refuzată. A treia lecţie a lui Mozzart este că tristeţea nu poate schimba nimic din ordinea cosmică a lui Dumnezeu, însă pentru că este frumoasă poate îmbrăca raţiunile sufleteşti şi vindecare.

Aşadar, vă aştept cu drag, alături de colegi, prieteni şi domnii jurnalişti să descoperiţi ce alte răspunsuri timpul le poate oferi vieţii; atunci când ne putem strădui să surprindem eternul tranzitoriu! Vă mulţumesc! Cu drag, scriitoare Claudia Tănase.”

Sâmbătă este invitată la Valea Prahovei TV

Pe data de 9 mai 2919, Claudia Tănase este invitată în cadrul emisiunii "Reuşita" (valea Prahovei TV), emisiunea fiind realizată de jurnalistul Daniel Lazăr, prilej cu care scriitoarea îi mulţumeşte şi este onorată.