Surprize şi conferinţe dedicate celor 70 de ani de existenţă a Teatrului
Joi, la Teatrul "Toma Caragiu " Ploieşti a avut loc o conferinţă de presă care a marcat împlinirea celor 70 de ani de existenţă a Teatrului "Toma Caragiu" Ploieşti
 
La conferinţa de presă au fost prezenţi viceprimarul mun. Ploieşti, Cristian Ganea, directorul Hipodromul Ploieşti (partener al TTC), Lucian Rădulescu, Mihaela Rus (director al instituţiei) şi Miriam Dumitrescu (coordonator departament marketing-consilier artistic).
Surprize şi conferinţe la Teatrul "Toma Caragiu " Ploieşti.
 Printre surprizele şi evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 70 de ani, vor fi şi conferinţe. 
Astfel, luni, 4 martie, începând cu ora 19.00 va fi organizată o conferinţă, la care sunt invitaţi actorul Ion Caramitru (acesta va vorbi în memoria actorului Toma Caragiu) şi violoncelistului Adrian Naidin, care va întreţine atmosfera muzicală. 
 
 “Amintiri despre Toma Caragiu” este numele conferinţei, anul acesta implindu-se 42 de ani de când actorul Toma Caragiu nu mai este printre noi.
 
Cei care doresc să asiste la conferinţă îşi pot procura bilete de la Agenţia de bilete a Teatrului (strada Mihail Kogălniceanu nr. 1), ţel. 0244 522 774 sau 0721 367 631. 
Preţul unui bilet este de 25 de lei, preţ întreg, 15 lei, preţ redus (pentru elevi, studenţi, pensionari) şi 20 de lei pentru grupuri organizate.
 
Următoarea conferinţă îi va avea ca invitaţi pe Emil Boroghină, (director artistic Teatrul Naţional " Marin Sorescu " Craiova şi poetul Mircea Dinescu.
Pe lângă aceste conferinţe şi surprize, Teatrul " Toma Caragiu " pregăteşte pe data de 31 mai., începând cu ora 18.00, la Hipodromul Ploieşti, un eveniment deosebit, Garden Party cu invitaţi speciali, demonstraţii ecvestre şi muzică live. 
 
Carduri cadou pentru iubitorii teatrului şi ai artei
 
La început de primăvară, mai exact de vineri, 1 martie, pot fi achiziţionate "carduri cadou " de la Agenţia de bilete a Teatrului, acestea pot fi oferite celor dragi, caun cadou inedit (invitaţii la teatru), fără a fi trecut preţul pe acestea.
 
video:prahova-news.ro