Teatrul
Cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei si a Centenarului Marii Uniri, artistii sectiei Teatrul de Revista Majestic a Teatrului „Toma Caragiu” vor sustine sambata, 1 decembrie, spectacolul-concert O suta de ani de muzica.
Incepand cu ora 19.10, dupa aprinderea iluminatului festiv, publicul va putea urmari, in zona Centrului Civic a municipiului Ploiesti, un moment creat special pentru a marca celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire.
Pe scena vor urca solistii Teatrului de Revista Majestic: Nico, Daniela Raduica, George Capanu, Romeo Zaharia, Madalina Cernat, Rodica Tudor, care, acompaniati de membrii Orchestrei Majestic, vor interpreta cateva dintre cele mai frumoase melodii romanesti (Romania, Trandafir de la Moldova, Doamne, ocroteste-i pe romani, Noi suntem romani, si altele). Actorii Teatrului de Revista Majestic: George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Dana Vulc, Cosmin Sofron, Rodica Alexandru, Mihaela Dutu, Robert Oprea, vor fi de asemenea prezenti, pentru a delecta publicul cu momente artistice.