Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti  va participa la Festivalul Naţional de Teatru –Bucuresti 2018

Criticul Marina Constantinescu, director artistic şi selecţioner al Festivalului Naţional de Teatru, a anunţat luni, selecţia oficială a celei de-a 28-a ediţii a FNT. Transmisia a fost făcută în sistem live streaming pe www.fnt.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului. Festivalul

Naţional de Teatru va avea loc între 19 şi 29 octombrie, la Bucureşti. Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti este prezent în această selecţie cu spectacolul The Night Alive, de Conor McPherson, în regia lui Cristi Juncu, scenografia Vladimir Turturică.

 

Este al treilea an consecutiv în care Teatrul „Toma Caragiu” participă la Festivalul Naţional de Teatru. Anul trecut, publicul bucureştean a putut fi prezent la două reprezentaţii ale spectacolului ”Războiul nu a început încă”, de Mikhail Durnenkov, regia Bobi Pricop, susţinute pe scena Teatrului Odeon, iar la ediţia din 2016, Teatrul Bulandra a găzduit două reprezentaţii ale spectacolului ”Punctul orb”, de Yannis Mavritsakis, regia Radu Afrim. Lista completă a spectacolelor selecţionate poate fi citită AICI.

Sursa: http://www.faptdivers.ro/