CONCERT

 

          Filarmonica "Paul Constantinescu" şi Ploieşti JAZZ Festival vă invită vineri, 29 iunie 2018, de la ora 20.30, la Teatrul de Vară din Parcul Memorial "Constantin Stere" - Bucov, la concertul "JAZZ in the FUN..K ParK". Evenimentul marchează închiderea Stagiunii de Jazz 2017-2018, ocazie cu care va avea loc şi un Garden Party.

          Sorin Zlat - pian, Răzvan Cojanu - bas şi Laurenţiu Ştefan – tobe, artiştii intrumentişti ce formează Ploieşti JAZZ Trio, aduc jazz-ul în aer liber, în parc!  Îi vor avea ca invitaţi pe Robert Patai - solist vocal ce a devenit cunoscut după prestaţiile uimitoare din Galele LIVE ale emisiunii Vocea României, dar şi pe Alex Man - chitară electrică şi Cătălin Milea - saxofon, unii dintre cei mai apreciaţi jazzmani din România.

          Ploieşti JAZZ Trio încheie, astfel, prima stagiune parcursă alături de Filarmonica ploieşteană. Cu un lung şir de concerte susţinute pe scena sălii “Ion Baciu” şi nu numai, trio-ul de jazz s-a impus în peisajul artistic al genului bucurându-se de un public tot mai numeros de la un eveniment la altul. Memorabilă va rămâne prestaţia celor trei în cadrul Ploieşti Jazz Festival 2017, cand au concertat alături de SaxWiards. De altfel, pregătirile pentru viitoarea ediţie a Festivalului de Jazz, eveniment în cadrul căruia Ploieşti JAZZ Trio va performa din nou, au început deja.

          Vă aşteptăm aşadar vineri, 29 iunie, la "JAZZ in the FUN..K ParK" şi Garden Party, evenimente organizate cu sprijinul sponsorilor şi partenerilor noştri. Amfitrion al serii va fi Andi Enache. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul se face doar pe bază de invitaţie pe care o puteţi procura de la numărul de telefon 0734.335.067.