Începe ediţia a VI-a a Jazz on the Rooftop Ploieşti
Ediţia a VI-a a Jazz on the Rooftop este aproape aici! Unul dintre cele mai apreciate evenimente din Ploieşti revine în această vară, în perioada 25-27 august.
Un festival la înălţime, şi la propriu, şi la figurat, Rooftop-ul din acest an vă aşteaptă cu un line-up eclectic şi promisiunea a 3 zile de vibraţii bune şi atmosferă relaxată pe acoperişul Primăriei Ploieşti.
Raphael Wressnig & The Soul Gift Band, Luiza Zan Quintet, Norzeatic & Qinta Spartă, Aleka Potinga Quartet, Ploieşti Jazz Trio feat. Daphna Levy şi trupa Zoom vă vor oferi hrană pentru suflet, improvizaţii pentru inimă şi cuvinte pentru minte, iar apusurile de soare şi răsăriturile de lună spectaculoase vă vor transpune în dimensiuni libere de timp şi spaţiu. 
Prezentator va fi, ca de obicei, unul dintre cei mai mari împătimiţi ai jazz-ului din Ploieşti, Andi Enache. Warm-up-ul va fi asigurat de DJ Alexincase.
Ne vedem pe 25-27 august să petrecem ultimele zile de vară pe ritmuri de jazz!
Bilete zilnice şi abonamente pentru toate cele 3 zile de festival pot fi achiziţionate atât de la Casa de Bilete a Filarmonicii, cât şi online pe filarmonicaploiesti.ro şi entertix.ro.
 Bilete zilnice la preţuri reduse pentru elevi, studenţi sau pensionari pot fi achiziţionate exclusiv de la Casa de Bilete a Filarmonicii.
Toate concertele din cadrul Jazz on the Rooftop VI vor fi transmise integral live pe Virtual Concert Hall, iar biletele virtuale pot fi achiziţionate de pe virtualconcerthall.ro.