Concert simfonic
 
”Vă aducem la cunoştinţă că evenimentul din data de 29 iunie este dedicat strângerii de fonduri pentru reconstrucţia Mănăstirii Turnu, care a fost grav afectată de un incendiu în data de 6 iunie. Acest eveniment reprezintă ultimul concert simfonic din stagiunea cu numărul 70, organizată de Filarmonica Ploieşti.
Concertul simfonic şi repetiţia generală vor fi susţinute de către cei trei dirijori finalişti ai concursului "Orchestra's Conductor Competition", oferind publicului un spectacol de excepţie. Este o oportunitate unică de a vă bucura de muzica clasică şi de a contribui la o cauză nobilă, care să ajute la reconstrucţia mănăstirii ce a fost distrusă de flăcări.
Dacă sunteţi interesaţi să faceţi o donaţie, puteţi accesa site-ul donatii.turnu.ro, unde puteţi găsi mai multe detalii despre cum să donaţi. Orice contribuţie, oricât de mică, va fi de ajutor în procesul de reconstrucţie a acestei clădiri istorice şi spirituale.
Pentru mai multe informaţii despre concert, puteţi accesa site-ul filarmonicaploiesti.ro.
Vă mulţumim anticipat pentru susţinerea dumneavoastră şi pentru gândurile bune pe care le purtaţi pentru această cauză nobilă. ”