„O lume minunată”, pe aleea pietonală din faţa Teatrului „Toma Caragiu”  Ploieşti
Anul acesta, în data de 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, aleea pietonală din faţa Teatrului „Toma Caragiu” va îmbrăca din nou haine de sărbătoare şi va deveni cadrul ideal pentru „O lume minunată”. Zâmbetele inocente, personajele de poveste, muzica şi dansul vor aduce ritm, culoare şi energie pozitivă în centrul oraşului.
Evenimentul este organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, în parteneriat cu Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti.
De ziua lor, cei mici se vor bucura de spectacole de teatru, ateliere de creaţie handmade şi artă florală, de un concert de muzică folk şi demonstraţii de zumba, dar vor avea şi ocazia să îşi facă prieteni noi şi să se amuze, participând la jocuri captivante ale copilăriei.
 Programul evenimentului:
10.00 – 12.00: Flori, copilărie, artă chic - atelier floristic susţinut de Laura Draghici („Chic Fleuriste”);
10.30: Spectacol „Prostia omenească”, susţinut de Teatrul „Toma Caragiu”, secţia Teatrul de Animaţie Imaginario (45 min.);
11.00 şi 12.00: Zumba şi Laughter yoga – Fitness Club Nico;
11.30 – 12.30: Retro jocuri;
12.00 – 14.00: Atelier Handmade, coordonator prof. Mihaela Dumitraş - Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti;
13.00 – 14.00: Spectacol de muzică folk susţinut de Grupul de muzică folk „Chitara Prahovei”, al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, coordonator prof. Marius Glonţ;
17.00: Spectacol „Bucle Aurii”, susţinut de Teatrul „Toma Caragiu”, secţia Teatrul de Animaţie Imaginario (45 min.).
Pe parcursul întregii zile vor avea loc activităţi de animaţie stradală, se va desfăşura un atelier de mânuire păpuşi şi va fi deschisă o expoziţie cu schiţe de costume şi păpuşi din montări celebre ale Secţiei Animaţie. De asemenea, copiii îşi vor putea exprima creativitatea prin realizarea unor desene pe asflat.
În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, atât spectacolele, cât şi celelalte evenimente, se vor desfăşura în foaierul Teatrului.
Vă aşteptăm să sărbătorim împreună copilăria şi să ne deschidem sufletele spre „O lume minunată”!