Concert CARMINA BURANA de Carl Orff

În Stagiune Aniversară 65, Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploieşti este onorată să vă invite la un nou Concert Vocal - Simfonic Extraordinar! 
CARMINA BURANA de Carl Orff, proiect grandios şi de mare anvergură, va fi pusă în scenă duminică, 11 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti.
Bilete online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/carmina-burana-11-martie-…/
La pupitrul orchestrei noastre simfonice revine dirijorul Tiberiu Soare, iar solişti vor fi Cezar Ouatu – contratenor, Ramona Paun– soprană şi Stefan Ignat – bas. Corul Academic al Filarmonicii "Oltenia" Craiova - Manager: lect. univ. dr. Gabriel Zamfir şi Corul de copii „Allegrezza” al Colegiului de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti, Dirijor: Mihai Nae completează tabloul artiştilor ce vor urca pe scenă duminică, 11 martie, pentru Carmina Burana - Cantată Scenică. 
Cum este vorba despre un Concert Extraordinar, în prima parte a serii ne bucurăm să-l avem din nou alături de noi pe Gabriel Croitoru, solist-concertist vioară în orchestra noastră simfonică, pentru Concertul nr. 3, în si minor, pentru vioară şi orchestră de Camille Saint-Saëns. 
Preţul unui bilet este de 70 de lei - întreg şi 50 lei - elev, student şi pensionar. Vă puteţi achiziţiona bilete atât online cât şi de la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi de la Agenţia Teatrală, iar în seara concertului, direct de la Casa Sindicatelor începând cu ora 18:00.