Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti vă invită din nou în lumea imaginaţiei, a creativităţii şi a fanteziei. Incepe cea  de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii si tineret Imaginarium
 
Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti vă invită din nou în lumea imaginaţiei, a creativităţii şi a fanteziei. Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii si tineret Imaginarium va avea loc în perioada 9-14 mai, în organizarea Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti.
Cele mai frumoase poveşti vor prinde viaţă şi vor bucura sufletele micilor, dar şi mai marilor spectatori, care vor avea ocazia să întâlnească personaje îndrăgite, dar şi să descopere prieteni noi. La ediţia din acest an vor fi prezente trupe de teatru din ţară, dar şi din străinătate (Spania, Republica Moldova), care vor prezenta publicului atât spectacole clasice, cât şi viziuni inovatoare şi spectacole neconvenţionale, în aer liber, iar o paradă de suflători va anima centrul Ploieştiului.
Mai multe detalii despre spectacolele prezente în ediţia din acest an a Festivalului, cât şi programul evenimentului, sunt disponibile pe pagina web a Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti, www.teatruploiesti.ro, şi pe pagina de Facebook.
Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti, tel. 0244 522 774, şi online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secţiunea Festival.