TEATRUL ”TOMA CARAGIU„ PLOIEŞTI. PROGRAMUL SPECTACOLELOR DIN PERIOADA 21-23 APRILIE 2023
 
În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să redescoperiţi farmecul poveştilor ce depăşesc barierele de timp şi spaţiu, urmărind producţii care vă vor emoţiona şi binedispune, indiferent de vârstă.
Secţia Revistă vă propune o comedie în care domniţe şi cavaleri vor avea parte de situaţii neprevăzute în căutarea jumătăţii care să le aducă echilibrul sufletesc, dar şi financiar: „Linişte! Se repetă!”, text şi regie Cosmin Şofron, şi un musical celebru, inspirat de mitul lui Pygmalion, de libretul operetei compuse de Frederick Loewe şi de piesa de teatru scrisă de G.B. Shaw, „My Fair Lady”, regia Alice Barb.
Teatrul de Animaţie Imaginario îi aşteaptă pe cei mici şi pe cei mari să vizioneze o montare a unei poveşti despre valoarea prieteniei şi a încrederii în forţele proprii, care a încântat generaţie după generaţie, „Vrăjitorul din Oz”, adaptare a regizorului Daniel Stanciu după L. Frank Baum.
„Linişte! Se repetă!” - sâmbătă, 22 aprilie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”.
Având drept pretext o piesă cu influenţe din comedia de'll arte, spectacolul „Linişte! Se repetă!” propune o perspectivă inedită asupra clasicelor poveşti de iubire. Acest spectacol este SOLD OUT.
„My Fair Lady” - duminică, 23 aprilie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un profesor de fonetică se îndrăgosteşte de îndărătnica sa elevă, o florareasă, pe care o transformă dintr-o femeie simplă, lipsită de educaţie, într-o adevărată doamnă. Acest spectacol este SOLD OUT.
„Vrăjitorul din Oz” - duminică, 23 aprilie, orele 10.30 şi 12.00, sala Teatrului de Animaţie Imaginario. Dorothy şi Toto, căţelul ei, ajung într-un tărâm necunoscut şi neobişnuit, iar singurul care îi poate trimite înapoi acasă este Vrăjitorul din Oz. În drumul lor spre misteriosul vrăjitor, trei personaje simpatice li se alătură: Leul cel fricos, Sperie-Ciori şi Omul de Tinichea.
Vă aşteptăm cu drag la teatru!
Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secţiunea „Program spectacole”.