Stagiunea „Prologul festivalului” 2022–2023    GALA LAUREAŢILOR – CONCURSURILE ONLINE Recital 7

Festivalul de Arte / Festival 4 Arts „Dan Iordăchescu” împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina vă invită la Gala Laureaţilor – Concursurile Online II, în cadrul stagiunii „Prologul festivalului” 2022-2023, sâmbătă, 25 martie 2023, ora 13:30.

Sărbătorim sfânta sărbătoare a Bunei Vestiri cu cel de-al 7-lea recital al Stagiunii Festivalului de Arte ”Dan Iordăchescu”. Reiterăm atmosfera de sărbătoare şi bucurie, în care tinerii elevi ai domnului Prof. Dănuţ Andrei, provenind din Câmpina, Comarnic, Breaza şi alte localităţi din vecinătate, vor fi într-un dialog muzical cu tineri din Buftea, elevi ai doamnei Prof. Mărioara Marcu, care studiază muzica la Centrul Cultural Buftea, respectiv la Clubul de Muzică Buftea. De asemenea, deosebit de talentata Teodora Ştefănescu, îndrumată de Prof. Cătălin Dumitru, la Şcoala de Muzică Euterpe, ne va delecta cu frumoasa ei voce şi interpretarea plină de vioiciune.

În această minunată zi ne vom bucura de duete la pian, de voci cristaline, de solişti pianişti, violonişti şi chitarişti.

Grupul vocal folcloric Plai Câmpinean al Casei de Cultură „Geo Bogza”, coordonat de prof. Dănuţ Andrei, ne va încânta cu lucrări folclorice celebre, interpretate şi dansate de frumoasele tinere talentate.

Acest dialog muzical se desfăşoară între laureaţi ai Concursurilor Internaţionale Online ale Festivalului de Arte „Dan Iordăchescu” finalizate în anul curent.

Aşadar, bucură-te de Sărbătoarea Bunei Vestiri printr-o după-amiază plină de muzică frumoasă, interpretată de tineri foarte talentaţi şi cu inima curată, la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, începând cu ora 13:30, sâmbătă, 25 martie 2023.

 Tot cu această ocazie anunţăm că înscrierile la Masterclasses 2023, Ediţia a 6-a, cursurile de vară ale festivalului, continuă, iar până pe 30 martie obţii reducerea de 200 lei la taxa cursului. Renumiţi maeştri vor dărui cursanţilor din experienţa şi măiestria lor. Avem onoarea şi bucuria să oferim, în acest an, inclusiv Masterclass Contrabas – Maestrul Cătălin Rotaru, renumit pe plan mondial, profesor la Facultatea de Muzică de la Universitatea de Stat din Arizona, SUA. Acompaniamentul la pian şi unul dintre cursurile de măiestrie la pian vor fi oferite de Wan Ting Yu originară din Taiwan, corepetitoare la Facultatea de Muzică de la Universitatea de Stat din Arizona, SUA, desăvârşită muziciană cu o dublă specializare – pian şi contrabas. Detalii despre Masterclasses 2023 la https://festivaluldearte.com/2023/02/20/masterclasses-2023/.

În decursul evenimentelor organizate de Festivalul de Arte, am beneficiat de sprijin financiar oferit de firma Lemet Câmpina. Pentru aceasta îi mulţumim!

Intrarea este liberă.

Detalii şi rezervări de locuri: