Se lansează abonamentele şi biletele la Sala Radio pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2023)

Primăvara aceasta vă propuneţi să vă bucuraţi mai des de concerte frumoase? Vă doriţi de mult timp să ascultaţi live celebrul Bolero al lui Ravel sau Aşa grăit-a Zarathustra, poemul lui Richard Strauss pe care l-aţi auzit în emblematica peliculă cinematografică Odiseea Spaţială 2001 (Stanley Kubrick)? Vreţi să îl reascultaţi pe Alexandru Tomescu sau pe tânăra violonistă Maria Marica – laureată a premiului I la Concursul Internaţional George Enescu în 2022? Pentru toate acestea şi multe alte surprize, cea mai bună idee este un abonament sau bilete pentru ultima parte a stagiunii de la Sala Radio, cea mai mare sală de concerte simfonice din România!

Abonamentele pentru evenimentele muzicale din perioada aprilie-iunie 2023 vor fi disponibile în perioada 7-14 martie 2023. Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând din data de miercuri, 15 martie 2023.

Printre invitaţii speciali din ţară şi din străinătate pe care îi veţi aplauda pe scena Sălii Radio se numără artişti premiaţi, care şi-au construit o carieră extraordinară pe marile scene ale lumii: dirijorii Rumon Gamba, David Molard Soriano, Antonio Méndez, Naoto Otomo, Christoph  König, Sascha Goetzel, Pianiştii Luiza Borac, Dana Ciocârlie, Cadmiel Boţac, Daniel Ciobanu, Violonista Maria Marica, violoncelistul Cornelius Zirbo ş.a. Ultimele luni ale stagiunii vor prilejui şi întâlnirea cu voci importante ale scenei lirice, precum Cellia Costea – soprană, Ramona Zaharia – mezzosoprană, Marius Vlad Budoiu – tenor, Gelu Dobrea – bas sau Roxana Constantinescu – alto.

Printre hit-urile simfonice pe care le veţi asculta în perioada aprilie-iunie 2023 se numără Beethoven - Triplu concert în Do major pentru vioară, violoncel, pian şi orchestră, Grieg - Concertul în la minor pentru pian şi orchestră, Ravel - BoleroRecviem-ul lui Verdi, Rimski-Korsakov - Suita simfonică Şeherazada, Lalo - Simfonia spaniolă, R. Strauss - Aşa grăit-a Zarathustra etc. Veţi asculta, de asemenea, creaţii semnate de Rachmaninov, cu prilejul aniversării Anului Internaţional Rachmaninov, marcat la 150 de ani de la naşterea compozitorului.

Pe lângă evenimentele speciale prezentate de Orchestra Naţională Radio şi Orchestra de Cameră Radio, stagiunea de concerte oferită de Radio România readuce în faţa publicului seri de folclor propuse de Orchestra de Muzică Populară Radio şi evenimente speciale dedicate jazz-ului, swing-ului, blues-ului etc., susţinute de Big Band-ul Radio. Corul Academic Radio şi Corul de Copii Radio vor fi, de asemenea, aplaudate pe scena Sălii Radio.

În perioada 7-14 martie 2023 vor fi disponibile la vânzare abonamentele pentru ultimele 3 luni ale stagiunii curente (aprilie-iunie 2023). Cele două formule de abonament vor cuprinde concertele Orchestrei Naţionale Radio, respectiv pe cele ale Orchestrei de Cameră Radio. Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultaţi secţiunea  „Program concerte” de pe site-ul www.orchestreradio.ro .

Biletele individuale pentru toate concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio vor deveni disponibile după vânzarea abonamentelor, începând cu data de miercuri, 15 martie 2023.

Preţuri abonament pentru concertele Orchestrei Naţionale Radio:

- Abonamente de acces:

- categoria I –   516 lei

- categoria a II-a –   413 lei

- categoria a III-a –   310 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

- categoria I redus –  310 lei

- categoria a II-a redus – 248  lei

 

Preţuri abonament pentru concertele Orchestrei de Cameră Radio:

- Abonamente de acces:

- categoria I – 288  lei

- categoria a II-a –  230  lei

- categoria a III-a – 173  lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

- categoria I redus – 173  lei

- categoria a II-a redus –  138 lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00.

Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultaţi site-ul oficial www.orchestreradio.ro  - secţiunea Bilete.

Biletele sunt disponibile şi în sistem online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile şi în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în ţară.

Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.