Stagiunea „Prologul festivalului” 2022–2023.RECITALUL TINERILOR PRAHOVENI.Recital 5

Festivalul de Arte / Festival 4 Arts împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina vă invită la Recitalul Colindătorilor, în cadrul stagiunii „Prologul festivalului” 2022-2023, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, ora 13:30, în sala mică a prestigioasei instituţii câmpinene.

Urmând recitalului de duminică, 22 ianuarie 2023, la Casa Parohială Sfântul Anton de Padova, oferit de minunatul pianist Adrian Suciu din Germania, tinerii prahoveni doresc să arate publicului evoluţia lor muzicală prin recitalul de sâmbătă, 28 ianuarie, la Casa de Cultură „Geo Bogza”. Sunt copii şi tineri din Câmpina, Comarnic, Breaza, Cornu, Poiana Câmpina, Telega şi alte localităţi învecinate, deosebit de talentaţi şi ambiţioşi, laureaţi ai multor concursuri de muzică. Ei te vor încânta cu vocea lor, cu interpretarea lor la chitară sau la pian. O altă surpriză muzicală este oferită de Corul „Lira” al Liceelor Energetic şi Forestier din Câmpina, dirijat de Prof. Dănuţ Andrei, care te va delecta cu lucrări corale celebre.

În decursul evenimentelor organizate de Festivalul de Arte, am beneficiat de sprijin financiar oferit de firma Lemet Câmpina. Pentru aceasta îi mulţumim!

Aşadar, vă aşteptăm la cel de-al cincilea recital al stagiunii Festivalului de Arte de la Câmpina 2022-2023 să urmărim împreună evoluţiile tinerilor talentaţi, să-i susţinem şi să le dăruim motivaţia de a merge mai departe în studiul muzicii! Intrarea este liberă.

Detalii şi rezervări de locuri:

Sursa: Comunicat Festivalul de Arte