Premiera Oficiala a spectacolului The Night Alive la Teatrul “Toma Caragiu “ Ploiesti

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti are placerea sa va invite miercuri, 28 februarie, de la ora 18.30, in sala teatrului, la Premiera Oficiala a spectacolului The Night Alive, de Conor McPherson, traducerea Bogdan Budes. Regia este semnata de Cristi Juncu, iar scenografia ii apartine lui Vladimir Turturica. 
Spectacolul ii are in distributie pe: Bogdan Farcas (Tommy), Ioan Coman (Doc), Ada Simionica (Aimee), Paul Chiributa (Maurice), Andrei Radu (Kenneth).
The Night Alive vorbeste despre eroismul neasteptat din viaţa de zi cu zi si despre durerea coroziva a singurataţii. Conor McPherson aduce la lumina, in stilul sau personal, cadura si omenescul care pot exista chiar si in cele mai improbabile situaţii.
„The Night Alive pare un studiu de caractere, dar e, cred eu, mai mult decat atat. Peste particularitaţile lor, delectabile in sine, personajele piesei sunt reprezentative pentru generaţiile ultimei jumataţi de veac.”( Cristi Juncu- regizor)
Biletele se gasesc la Agentia de bilete a teatrului si online, pewww.teatruploiesti.ro.
Va asteptam cu drag la teatru, la un spectacol despre oameni care au curajul sa infrunte trecutul si sa isi asume propria poveste.