Stagiunea „Prologul festivalului” 2022–2023 .RECITALUL COLINDĂTORILOR.Recital 3

Festivalul de Arte / Festival 4 Arts împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina vă invită la Recitalul Colindătorilor, în cadrul stagiunii „Prologul festivalului” 2022-2023, sâmbătă, 17 decembrie 2022, ora 13:30, în sala mică a prestigioasei instituţii câmpinene.

Colindătorii vin din Câmpina, Comarnic, Breaza şi din alte localităţi apropiate de Câmpina. Aducem şi la Festivalul de Arte / Festival 4 Arts minunata veste a Naşterii Domnului.

Ne vom bucura de performanţa Grupului Vocal-folcloric Plai Câmpinean coordonat de domnul Prof. Andrei Dănuţ. Talentatele fete din acest grup te vor cuceri cu prezenţa lor plină de lumină, gingăşie şi puritate. Colindătoarelor li se vor alătura încă 10 tineri muzicieni de mare succes, elevi ai doamnei Prof. Alice Botoacă şi ai domnului Prof. Andrei Dănuţ, care vor interpreta colinde fie numai cu vocea, fie acompaniindu-se la chitară, fie la pian.

Garantat, te vei umple de bucuria şi pacea minunatei sărbători a Crăciunului prin tot ceea ce ne oferă colindătorii şi prin eforturile Casei de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina de a ne pune la dispoziţie o scenă decorată special pentru acest eveniment în Sala Mică.

Intrarea este liberă şi te aşteptăm cu dragoste şi încredere că tinerii vor fi recompensaţi pentru munca lor prin prezenţa ta.

În decursul evenimentelor organizate de Festivalul de Arte, am beneficiat de sprijin financiar oferit de firma Lemet Câmpina. Pentru aceasta îi mulţumim!

Aşadar, vă aşteptăm la cel de-al treilea recital al stagiunii Festivalului de Arte de la Câmpina 2022-2023 să urmărim împreună evoluţiile tinerilor talentaţi, să-i susţinem şi să le dăruim motivaţia de a merge mai departe în studiul muzicii!

Intrarea este liberă.

Detalii şi rezervări de locuri: