Asociaţia Culturală Momentum  organizează prima ediţie a Festivalului – Concurs HOPE
Asociaţia Culturală Momentum organizează, în parteneriat cu OMV PETROM SA, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022, la Ploieşti, prima ediţie a Festivalului – Concurs #HOPE adresat copiilor şi tinerilor (în special celor din zone defavorizate) ce au aptitudini artistice, fără a ţine cont de o categorie de vârstă, provenienţă său talent.
 
Prin Festivalul – Concurs #HOPE dorim să punem în valoare mai multe aspecte, însă cel mai important este ideea de a da şansă copiilor care se află într-o situaţie specială, aflaţi de cele mai multe ori în zone defavorizate, ei neavând un acces facil la informaţie, la săli de concerte şi spectacole şi mai important la profesori care să îi îndrume în acest sens.
 
Festivalul – Concurs #HOPE se doreşte a fi un eveniment de referinţă şi un obiectiv cultural la nivelul municipiului Ploieşti şi judeţului Prahova, atât pe plan naţional cât şi internaţional, având în vedere performanţele obţinute şi experienţa membrilor juriului – personalităţi şi vedete care au un cuvânt de spus în viaţa cultural-artistică din România.
 
Prin acest eveniment important atât pentru oraşul Ploieşti, cât şi pentru Asociaţia Culturală Momentum, dorim să contribuim la ridicarea generală a nivelului de pregătire artistică, estetică şi culturală a tuturor celor care sunt pasionaţi de acest “instrument” miraculos numit talent, aducându-ne astfel un potenţial aport la reprezentativitatea judeţului Prahova pe plan european prin calitatea organizării şi nivelul pregătirii artistice. Odată cu iniţierea acestui eveniment de către organizaţia noastră, obiectivul principal este să promoveze tinerele talente demonstrând astfel că Ploieştiul are potenţial cultural şi că se poate înscrie cu succes pe harta oraşelor cu unul dintre cele mai importante festivaluri şi concursuri din România şi Europa.
 
Pentru detalii privind perioadă şi modul de înscriere accesaţi pagina oficială  www.asociatiamomentum.eu secţiunea dedicată concursului!
 
Sursă: Asociaţia Culturală Momentum