Editura Frontiera vă invită la lansarea cărţii Secretul lui Raul Taburin, de Jean-Jacques Sempe
Joi, 30 iunie, de la ora 11:00, vă invităm la lansarea romanului grafic ”Secretul lui Raul Taburin”, proaspăt ieşit din tipar. Ne reunim online, pe Zoom, pentru a descoperi cartea marelui Jean-Jacques Sempé, o poveste amuzantă, profund umană şi lejeră ca o plimbare pe bicicletă. 
În cadrul evenimentului vă vor întâmpina: 
Ileana Achim, Fondatorul & Directorul editorial al Editurii Frontiera 
Roxanne Verron, reprezentant Cultură şi Media în cadrul Institutului Francez 
Raluca Dincă, traducătorul în limba română al romanului ”Secretul lui RaulTaburin” 
Maria Tănăsescu, Coordonator editorial al Editurii Frontiera 
Ioana Cristea, Coordonatorul comunicării editurii şi moderator al evenimentului 
Secretul lui Raul Taburin spune povestea unui foarte priceput şi îndrăgit mecanic de biciclete, cu un secret special: el însuşi nu ştie să meargă pe bicicletă! O poveste caldă, care vorbeşte cititorilor de toate vârstele despre eşec şi succes, despre aparenţe şi sinceritate şi despre greutatea de a face lumină în camerele cele mai ascunse ale sufletului.
Sempé este unul dintre marii caricaturişti ai lumii, cu o carieră extrem de prolifică şi cu o privire artistică mereu blândă asupra vieţii, mai ales în ipostazele ei obişnuite. A scris şi ilustrat peste 40 de cărţi. De-a lungul timpului, a contribuit cu desene şi caricaturi la reviste prestigioase din Franţa, precum Sud-Ouest, Ici Paris sau Paris Match, dar a semnat şi peste o sută de coperte pentru revista americană The New Yorker.
Inaugurăm joi, cu ocazia lansării acestei noutăţi editoriale, şi un nou concept de evenimente de lansare de carte. Seria de întâlniri online #IesitDinTipar adună împreună oameni pasionaţi de universul cărţilor, cărora le datorăm răspândirea veştilor despre poveştile Editurii Frontiera: jurnalişti, librari, bloggeri, parteneri, autori şi prieteni.
 
Sursa:Comunicat Editura Frontiera