Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Ambasada SUA va invită la un concert susţinut de Rhine River Ramblers
  Teatrul „Toma Caragiu” va invita duminica, 3 iulie, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la un concert extraordinar, sustinut de trupa Rhine River Ramblers a fortelor terestre americane stationate in Europa.
        Organizat in parteneriat cu Ambasada SUA la Bucuresti, spectacolul-concert va invita la o calatorie muzicala in America anilor '30-'40, prin intermediul unor melodii celebre interpretate in maniera dixie, un stil muzical aparut la inceputul secolului XX si considerat a fi primul stil de jazz orchestral. „Cabaret”, „Mercy, Mercy, Mercy”, „Georgia on My Mind”, „Amazing Grace” sunt doar câteva dintre piesele care vor putea fi ascultate, intr-o orchestratie care va va purta intr-o perioada speciala pentru istoria si cultura Americii.
        Accesul publicului este gratuit, in baza tichetelor ce pot fi ridicate de la Agentia de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu”.
        Va asteptam cu drag, sa ne bucuram impreuna de un concert ce ne va introduce in atmosfera unei epoci al carei parfum si farmec nu inceteaza sa fascineze.
 
Sursa : Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti