PRIMĂRIA PLOIEŞTI a premiat o artistă plastică din municipiu, pentru lucrarea sa
Primăria Municipiului Ploieşti, păstrând tradiţia, a premiat, şi anul acesta, una dintre lucrările pe care artiştii ploieşteni, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, le-au expus pe simezele Filialei Ploieşti, în cadrul unei manifestări culturale aşteptată cu interes de ploieşteni – Salonul de Primăvară.
Este bine-cunoscut iubitorilor de artă faptul ca, primăvara şi toamna, anotimpurile să fie fixate în expresii artistice şi proiectate pe suporturi expoziţionale de talentaţii artişti .
Salonul de primăvară oferă ploieştenilor, şi anul acesta, un evantai de forme şi culori prin care expozanţii au reuşit să creeze cu vizitatorii un culoar al comunicării spre frumos. 
Anticipând un alt eveniment aşteptat şi îndrăgit de locuitorii Ploieştiului – Zilele Municipiului Ploieşti, organizat de municipalitate în fiecare an la sfârşitul lunii mai, conducerea Primăriei municipiului Ploieşti a premiat la ediţia din acest an lucrarea ”Bufniţa”, creaţie a artistului plastic Ene Loredana.
Joi, 18 mai a.c, reprezentanţii municipalităţii au oferit câştigătoarei, în cadrul ceremoniei găzduită de Galeria de Artă Ploieşti, premiul în valoare de 2000 de lei, însoţit de o diplomă şi un frumos buchet de flori.