CEL DE-AL TREILEA FILM DIN SERIA  ,,PUP-O, MĂ!” DIN  8 FEBRUARIE ÎN CINEMATOGRAFE

Turneul de promovare al filmului ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza şi ardelenii” va ajunge în 12 oraşe

Cosmin Seleşi, Alin Panc şi Alexandru Pop au îmbrăcat din nou hainele lui Bică, Tică şi Horică şi revin pe marile ecrane cu cea mai nouă comedie românească - ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza şi ardelenii”. Filmul cu umor ardelenesc va avea premiera în cinematografe pe 8 februarie şi va porni într-un turneu de promovare care va ajunge în 10 oraşe din ţară. Fanii filmului, care au văzut deja primele două părţi sau cei care vor să descopere în premieră povestea lui Tică, Bică şi Horică, vor putea să îi întâlnească live, în cadrul evenimentelor, pe actorii din film.

,,PUP-O, MĂ!” este singura trilogie cinematografică românească realizată după anii 1990 ce s-a bucurat de un succes fantastic. Primele două filme, ,,PUP-O, MĂ!” 1 şi 2 au strâns milioane de urmăritori în cinematografe, la TV şi pe platformele de streaming, intrând rapid în categoria celor mai populare filme româneşti.

Despre comedia ,,PUP-O, MĂ!”

Tema centrală a filmelor ,,PUP-O, MĂ!” arată eforturile celor trei fraţi ciobani - Bică, Tică şi Horică de a-şi găsi fiecare câte o ,,mândră” cu care să se însoare. Dar nu oricum. O veche tradiţie spunea că dacă o fată îţi cade cu tronc, o duci la Ziua Lânii în comuna Răchiţele din judeţul Cluj, o alergi şi apoi o pupi. Legenda spune că veţi ramane toata viata împreună, ducând un trai îmbelşugat şi lipsit de griji. În ultima parte a trilogiei, “PUP-O, MĂ! Ouăle, franceză şi ardelenii”, e prezentată ultima şansă a lui Tică de a-şi găsi o mândră de Ziua Lânii. Lucrurile se complică atunci când în decor intră un preot străin, o franţuzoaică feministă care vrea să împiedice în orice fel Ziua Lânii şi trei domnişoare a căror drumuri le poartă până la stână. ,,PUP-O, MĂ’’ este o idee PAPA Pictures.

,,În ultimii ani şi nu numai a existat o fascinaţie pentru ardeleni sau pentru viaţa în Ardeal. Mulţi se întreabă, poate, care este de fapt farmecul ardelenesc? De ce stârnesc atât de mult interes? Şi am vrut să redăm traiul lor autentic, de la sat, în cât mai multe nuanţe, caracteristica principală fiind umorul. PUP-O, MĂ! este prima serie de filme adevărată românească, este o trilogie transilvăneană!” - Alin Panc, producător şi actor ,,PUP-O, MĂ!

Scene filmate în timpul festivalului UNTOLD

Scenele pline de umor sunt filmate în vara anului 2022, la o stână din satul Răchiţele, din judeţul Cluj, într-un peisaj care redă în cel mai autentic mod experienţa traiului ciobanilor de la munte. Însă surprizele nu se încheie aici. Doi dintre cei trei ciobani părăsesc liniştea stânii şi află ce înseamnă distracţia şi energia festivalului UNTOLD.

Comedia ardelenească este regizată de Tudor Botezatu, iar scenariul este scris de Salex Iatma. Din distribuţie fac parte actori de teatru sau film precum Cosmin Seleşi, Alin Panc, Alexandru Pop, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misirianţu şi Alice Peneacă, dar şi influenceri precum Ioana Grama şi Maria Georgiana Vacariu sau Ines Stana. În precedentele filme, au jucat şi actori celebri precum Constantin Cotimanis,, Florin Busuioc, Cătălina Grama şi Lora.

Locaţiile turneului de promovare ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza şi ardelenii”

8 februarie - Cinema Ateneu - Iaşi - ora 18.00

9 februarie - Cinema Mon Amour - Piatra Neamţ - ora 19.00

10 februarie - Cinema Pacea - Gherla - ora 18.30

10 februarie - Cinema Florin Piersic - Cluj-Napoca - ora 20.00

11 februarie - Cinema Palace - Oradea - ora 18 .00

12 februarie - Casa de Cultură - Marghita - ora 18.00

14 februarie - Sala Traube - Mediaş - ora 18.00

14 februarie - Cinegold - Sibiu - ora 20.00

15 februarie - Casa Municipală de Cultură - Făgăraş - ora 19.00

Turneul se va încheia cu o gală specială care va avea loc la Bucureşti, pe 17 februarie, de la ora 19.00, la Cinema Veranda Mall. După încheierea turneului, filmul va mai rula şi în cinematografele din alte 13 oraşe din ţară. (Focşani, Alexandria, Buzău, Bacău, Bistriţa, Vaslui, Botoşani, Vulcan, Reşiţa, Caransebeş, Petroşani, Oţelul Roşu şi Lupeni).

Filmul ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza şi ardelenii” este produs de PAPA Pictures, Static Tree Pictures şi Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului UNTOLD Universe.

Parteneri media: PRO TV şi KISS FM.

Comunicarea filmului este făcută de agenţia de comunicare Magic Maker PR and Communication.