Stagiunea „Prologul festivalului” 2022–2023. RECITALUL TINERILOR MUZICIENI-Recital 2

Festivalul de Arte / Festival 4 Arts împreună cu Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina continuă stagiunea „Prologul festivalului” 2022-2023, sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 13:30, în sala mică a prestigioasei instituţii câmpinene, cu un recital dedicat exclusiv tinerilor şi copiilor care doresc să facă din muzică o profesie.

Invitatul acestui eveniment este clarinetistul Matei Poştea, Master II la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti (UNMB). Matei a absolvit cursurile Colegiului Naţional de Muzică „George Enescu” Bucureşti şi ale Facultăţii de Interpretare Muzicală, la UNMB, continuându-şi educaţia muzicală în aceeaşi emerită instituţie cu cursurile de Master. Este laureat al mai multor concursuri naţionale şi a susţinut recitaluri în Bucureşti, Câmpina, Breaza, Braşov, precum şi concerte în orchestrele de tineret în Italia şi pe mai multe scene din România. Cu această ocazie, Matei Poştea va interpreta două piese de mare valoare şi complexitate pentru clarinet solo: Béla Kovács - Hommage à Claude Debussy şi Doina Rotaru – Fum.

Recitalul este întregit de evoluţiile tinerilor muzicieni aspiranţi din Câmpina îndrumaţi de profesorii Alice Botoacă, Cornelia Iurevici şi Andrei Dănuţ. O surpriză muzicală specială este oferită de Corul Lira al liceelor Energetic şi Forestier din Câmpina dirijat de Prof. Andrei Dănuţ care va interpreta piese de mare popularitate din repertoriul coral românesc.

În decursul evenimentelor organizate de Festivalul de Arte, am beneficiat de sprijin financiar oferit de firma Lemet Câmpina. Pentru aceasta îi mulţumim!

Aşadar, vă aşteptăm la cel de-al doilea recital al stagiunii Festivalului de Arte de la Câmpina 2022-2023 să urmărim împreună evoluţiile tinerilor talentaţi, să-i susţinem şi să le dăruim motivaţia de a merge mai departe în studiul muzicii!

Intrarea este liberă.

Detalii şi rezervări de locuri: