SGU Ploiesti  deruleaza activităţi de verificare a siguranţei echipamentelor de joacă
SGU Ploieşti SRL aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că, personalul societăţii desfăşoară o acţiune amplă de verificare a siguranţei oferită de toate obiectele de joacă din perimetrele parcurilor din municipiu, administrate de către societatea noastră.
Aceste verificări se derulează în prezenţa reprezentanţilor Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia (Ploieşti), personalul societăţii noastre procedând la dezafectarea echipamentelor de joacă, în cazul în care acestea nu mai pot oferi siguranţa utilizării lor de către copii.
Totodată, zonele respective vor fi semnalizate corespunzător pentru a impiedica accesul copiilor până în momentul îndepărtării obiectelor de joacă respective, prin ridicarea şi depozitarea lor la sediul societăţii.
În acelaşi timp, revenim cu solicitarea adresată tuturor cetăţenilor de a respecta reglementările de utilizare a obiectelor de joacă, afişate pe indicatoarele de informare din perimetrul acestora, cu precădere cea care interzice folosirea echipamentelor de către persoanele care nu se încadrează în categoriile de vârstă specificate.
 
 
Sursa:Comunicat SGU Ploiesti
 
Foto ilustrativ/www.prahova-news.ro