In perioada Sărbătorilor Pascale, accesul autoturismelor este interzis în incinta cimitirului Mihai Bravu
Pentru evitarea incidentelor, Servicii Gospodărire Urbană (SGU) a anunţat că, în perioada Sărbătorilor de Paşti, accesul autoturismelor este interzis în incinta cimitirului Mihai Bravu.
SGU a lansat un apel către cetăţeni să respecte indicaţiile personalului societăţii pentru asigurarea accesului într-un mod civilizat în incinta cimitirului.
În vederea evitării incidentelor în incinta cimitirului Mihai Bravu, în perioada Sărbătorilor Pascale - cu precădere în noaptea Învierii, SGU a lansat  un „apel la înţelegere din partea conducătorilor de autoturisme, în sensul deplasării, fără acestea din urmă, la biserica din incinta cimitirului”.
 
„Rugăm cetăţenii să respecte indicaţiile personalului societăţii, care se ocupă cu asigurarea pazei în incinta tuturor cimitirelor pentru asigurarea accesului, în mod civilizat, pe aleile acestora.
 
În acelaşi timp, reamintim ploieştenilor faptul că, nu putem avea un oraş curat şi civilizat fără aportul lor la acest demers. Astfel, îndemnăm cetăţenii să depoziteze gunoiul în recipientele destinate acestui scop, amplasate atât în cimitirele municipiului cât şi în parcurile şi grădinile publice administrate de societatea noastră”, se arată în comunicatul emis de SGU Ploieşti.
 
 
Foto:SGU Ploiesti