Primăria Ploieşti derulează un program de modernizare şi extindere a locurilor de joacă
 
Primăria Municipiului Ploieşti derulează un program de modernizare şi extindere a locurilor de joacă.
Preocuparea municipalităţii pentru sănătatea copiilor a crescut foarte mult, de când tot mai mulţi copii îşi petrec cea mai mare parte a timpului în fata calculatorului, fie în fata televizorului, spatiile de joacă pentru copii reprezentând cea mai bună soluţie pentru petrecerea timpului liber, motiv pentru care se impune amenajarea/reparaţia locurilor de joacă din municipiu.
Astfel, s-a amenajat locul de joacă situat pe strada Industriei, printr-o sponsorizare.
Noul spaţiu de agrement destinat copiilor este integrat armonios în cartier şi include echipamente şi accesorii moderne, în conformitate cu cerinţele europene. 
Obiectele de joacă sunt de înaltă calitate, respectă toate cerinţele de siguranţă în vigoare fiind omologate/autorizate.
Locul de joacă va fi un spaţiu de relaxare, atât pentru copii, cât şi pentru adulţii care îi însoţesc, va fi pavat cu covor din tartan şi dotat cu: 
- mobilier urban: bănci, coşuri de gunoi, gard PVC colorat; 
- obiecte de joacă: complex de joacă, hintă lemn, carusel cu figurina, jucării pe arc, balansoar pe arc 3 m cu figurine 3D, ursuleţ 3D pe arc, elefănţel 3D pe arc, căţărătoare cu plasă, etc.
Valoarea totală a investiţiei este de 206.474,00 lei.
Municipalitatea ploieşteană mulţumeşte investitorului pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban.
 
Sursa:Primaria Municipiului Ploiesti